Als grote vergelijkingssite voor internet, tv en bellen kunnen wij het verschil maken voor de consument.
Waarom u beter bij ons kunt bestellen, leest u op deze pagina.

Altijd goedkoper dan de provider
EenvoudigOverstappen.nl werkt via de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben veel exclusieve aanbiedingen die u dus niet bij de provider zelf terugvindt. Deze acties kunnen bestaan uit een extra korting, een aantal maanden gratis, een welkomstcadeau, etc.

Daarnaast biedt EenvoudigOverstappen.nl ook minimaal € 10,00 eenmalige korting op alle overige abonnementen. U bent dus altijd gegarandeerd beter uit als u uw abonnement bestelt via EenvoudigOverstappen.nl!


100% Laagste prijs garantie
Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. En als u uw bestelde abonnement achteraf ergens anders goedkoper ziet, dan betalen wij u zelfs het verschil terug plùs 100% extra!

Gratis overstapservice
Onze gratis overstapservice neemt u alle rompslomp rond het overstappen uit handen en zorgt ervoor dat u tussentijds niet zonder abonnement komt te zitten. Bovendien zeggen wij onder bepaalde voorwaarden uw huidige abonnement voor u op.


Objectief en onafhankelijk
Een transparante, eerlijke en dus objectieve weergave is de kracht van een goede vergelijkingssite. EenvoudigOverstappen.nl is een onafhankelijk bedrijf en bij ons staat altijd het goedkoopste abonnement bovenaan. Dit zijn de totale abonnementskosten per jaar, inclusief eventuele eenmalige kosten van de provider en minus eventuele kortingen. Uiteraard geven wij ook alle overige informatie zo compleet en objectief mogelijk weer.


Compleet
EenvoudigOverstappen.nl heeft met totaal 180 abonnementen het meest complete aanbod van de acht grootste landelijke providers. Van al deze abonnementen bieden wij de meest uitgebreide specificaties. Inclusief gegevens die u op de website van de provider zelf niet kunt vinden.